De voordelen van UniQ

Lobouw is één van de 22 leveranciers die zijn aangesloten bij afbouwUniQ. Deze samenwerking heeft unieke voordelen voor de klant. Zo selecteert afbouw UniQ de beste materialen van de beste fabrikanten, zodat u altijd keus heeft uit producten van hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Daarnaast biedt het merk UniQ aantrekkelijk geprijsde producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

afbouwUniQ staat garant voor kwaliteit, kennis en service. Met zijn allen hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in huis, waardoor we altijd de beste producten en adviezen kunnen geven. We leren van elkaar en we zorgen ervoor dat onze klanten van ons kunnen leren. Daarom organiseert afbouwUniQ regelmatig workshops in heel Nederland.

afbouwUniQ gaat uit van de wensen van u als klant en vakman: hoe moet een interieur of exterieur er uiteindelijk uit komen te zien? Welke trends zijn aantrekkelijk? Welke materialen en gereedschappen zijn de beste keuze voor specifieke toepassingen? afbouwUniQ selecteert en bedenkt materialen die voor afbouwers gemakkelijk en snel te verwerken zijn. Dat scheelt tijd en dus geld.
De afbouwleverancier die is aangesloten bij Uniq verzekert u van goed advies, de beste prijs en uitstekende service. Laten deze waarden nou perfect passen bij Lobouw!

Meer informatie vindt u op www.afbouwuniq.nl. Heeft u vragen over Lobouw of afbouw UniQ? Bel of e-mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.

© Copyright Lobouw 2024 - Realisatie Studio Carpe Diem