Droge afbouw
Denk hierbij aan allerhande plaatmateriaal: gipsplaten, cementgebonden platen, plafondplaten, hardschuim platen en isolatiematerialen, inclusief de metalstud profielen, het achterhout en de rachels die u daarvoor nodig heeft. Uw massieve (gipsen) wand kunt u met Lobouw eveneens maken, want wij leveren gipsblokken, cellenbetonblokken en de benodigde hulpproducten. Voor een elegante afwerking kunt u kiezen uit een breed assortiment ornamenten en sierlijsten.

Wilt u zeker zijn dat wij uw producten in huis hebben? Bel ons even. Wij kijken het graag voor u na.

Assortiment Droge afbouw

Een droogbouwsysteem bestaat meestal uit plaatmateriaal. In de afhaalstraat van Lobouw vindt u de standaard gipsplaten, maar ook brandwerende, geperforeerde of geïmpregneerde platen en plaatmateriaal dat akoestisch, buigbaar, stootvast en/of kogelwerend is. U vindt in ons assortiment ook de juiste isolatiematerialen.
Een droogbouwsysteem kunt u verfraaien met kooflijsten, perklijsten en rozetten. Veel van deze ornamenten voor binnen en buiten hebben wij op voorraad. En anders bestellen we ze gewoon voor u. Neem eens een kijkje in onze showroom om te zien wat er allemaal mogelijk is.