Ruwbouw
Hieronder valt alles wat nodig is voor de bouw van vloeren, muren, plafonds en dak. Denk aan dakpannen, lateien, gevelstenen, hout en plaatmateriaal, isolatiematerialen, vorsthaken, metselspecies, wapeningsstaal en aanverwante artikelen.

Wilt u zeker zijn dat wij uw producten in huis hebben? Bel ons even. Wij kijken het graag voor u na.

Assortiment Ruwbouw

Als vakman kunt u te maken krijgen met de wens om een extra binnen- of buitenmuur te bouwen, of om een bestaande muur te vervangen. Hetzelfde geldt voor dak en vloeren. Daarom leveren we bij Lobouw allerhande materialen voor dit soort werkzaamheden.

In onze afhaalstraat vindt u verschillende soorten materialen voor dakbedekking, zoals keramische of betonpannen, profielplaten en golfplaten. Het dak kunt u meteen voorzien van goede dakisolatie, want dat is eveneens op voorraad. Creëer binnenmuren met gipsblokken, cellenbetonblokken, snelbouwstenen of gipsplaten. Voor de juiste verbinding hebben we natuurlijk ook alle bevestigings- en voegmaterialen voor u klaarliggen. Heeft u vragen over de toepassing van ruwbouwmaterialen? Vraag het gerust aan een van onze specialisten!