Schilderwerk

U kunt bij Lobouw terecht voor een optimale afwerking met bouwverven, muurverven, lakken en beitsen in elke gewenste kleur. In onze voorraad vindt u professionele verven en lakken, muurverven, behang, industriële verven, reparatiemiddelen, vloercoatings en de gereedschappen die u daarvoor nodig hebt. Vraag gerust om advies voor gebruik van de juiste materialen en het juiste gereedschap.

Assortiment schilderwerk
Bouwverf en muurverf
Voor een goede bescherming van de ondergrond en een fraaie afwerking heeft u grondverf, primer, beits, lak en/of vernis nodig. Bij Lobouw vindt u deze alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast bieden wij verven en lakken die geschikt zijn om als spuitverf of met airless systemen aan te brengen. Kies voor uw muren een matte kalkverf of juist hoogglans muurverf. Let vooral bij buitenverven op vochtbestendigheid, schrobvastheid en weerbaarheid tegen bacteriën en schimmels.

Vloercoatings
Vloercoatings voor industriële toepassingen moeten aan hoge eisen voldoen. Ze moeten bijvoorbeeld slijtvast zijn, vloeistofdicht, belastbaar met auto’s of heftrucks… In niet-industriële toepassingen is het belangrijk dat ze decoratief zijn. Lobouw biedt voor beide toepassingen de juiste materialen en altijd van de beste merken.

Herstelmiddelen
Bij schilderwerk hoort ook de juiste voorbehandeling van de ondergrond. Daarom hebben wij een ruim assortiment herstelmiddelen op voorraad, zoals lichtgewicht vulmiddelen, complete epoxy houtrenovatiesystemen en klassieke plamuren.