Machinetechniek
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Niet uit gemakzucht, maar voor uw eigen gezondheid is het verstandig materialen zoveel mogelijk machinaal te verwerken. Zo kunt u meer werk doen in minder tijd en met minder mensen. En u gaat zelf wat langer mee!
Bij Lobouw vindt u het juiste gereedschap waarmee u materialen gemakkelijk kunt aanbrengen en verwerken. Onze mensen verkopen deze machines niet alleen, ze zorgen ook voor het onderhoud, eventuele reparaties en de jaarlijkse keuring ervan.

Overigens kunt u elektrisch gereedschap bij Lobouw ook huren. Wel zo handig als u een machine maar één keer nodig heeft. Van gipsspuiten tot elektrische tegelzaagmachines en van mixers tot airless apparatuur: Lobouw verkoopt en verhuurt alleen machines van hoge kwaliteit.

Assortiment Machinetechniek
Of u nu wilt kopen of huren, de mensen van Lobouw adviseren u graag bij de keuze voor de juiste machine. Lobouw levert gipsspuitmachines, spackspuitmachines, airless volumespuiten, airless verfspuiten en tegelzaagmachines. Bij verhuur of aankoop krijgt u van ons uitgebreide instructies over het gebruik van de machine, zodat u er snel, efficiënt en veilig mee aan de slag kunt.

Naast machines speciaal voor de stukadoor, schilder of tegelzetter bieden wij ook ‘gewoon’ elektrisch gereedschap, zoals schroef/boormachines, schuur- en zaagmachines, wandschuurmachines, slijptollen, bouwradio’s en industriële stofzuigers. Voor een gezonde en veilige conditionering van de ruimte waarin u werkt, hebben wij ventilatoren, kachels, ontvochtigers en stofafzuiging (in de ruimte of bij de bron) voor u klaar staan.