Winkel

In de voorraad van Lobouw vindt u alle materialen die u nodig heeft voor natte afbouw, droge afbouw, ruwbouw, logistiek en machinetechniek. Heeft u een vraag of staat het materiaal dat u zoekt er niet bij?
Bel of e-mail ons gerust!

Groot assortiment
Bent u nieuw bij Lobouw? Wilt u eerst weten welke materialen, gereedschappen of machines het meest geschikt zijn? Hoe werkt dat met betalen op rekening? Bij de informatiebalie in onze winkel vindt u deskundige mensen die u van goed advies voorzien. Heeft u een technische vraag, een vraag over logistiek of juist eentje over de administratie? Er is bij Lobouw altijd iemand in de buurt die u heldere uitleg geeft.

Deskundig personeel
U overweegt bepaalde materialen te kopen, maar u wilt eerst wel eens zien hoe die er op de muur, het plafond of de vloer uit zien? Neem een kijkje in onze showroom, waar wij de nieuwste materialen en technieken voor u hebben uitgestald. Natuurlijk krijgt u van ons gedegen advies en een duidelijke uitleg over de toepassing van de materialen. Wij helpen u ook graag met het berekenen van de juiste hoeveelheden voor uw toepassing en de keuze voor het goede gereedschap. Overigens kunt u de ongeopende en onbeschadigde voorraadartikelen die u overheeft, altijd bij ons terugbrengen. En ja, het retourneren van spullen gaat bij ons net zo snel als de aanschaf ervan!

Lange openingstijden
Heeft u uw boodschappenlijstje al compleet? Wij snappen heel goed dat u snel en efficiënt uw spullen wilt inladen, zodat u zonder vertraging aan uw klus kunt beginnen. Rij daarom met uw auto, aanhanger of bus direct door naar onze afhaalstraat. Dit is een overdekte drive-through waar u al uw spullen meteen inlaadt. Bij binnenkomst heet een Lobouw medewerker u hartelijk welkom. Hij vertelt u waar u naartoe moet rijden en helpt zelfs een handje mee met inladen. Het grote voordeel: u hoeft maar één keer te sjouwen en u krijgt daar nog hulp bij ook. In de winkel kunt u verf op kleur laten mengen, de benodigde machines kopen en nog wat kleine spulletjes meenemen. U staat snel weer buiten en u kunt meteen wegrijden, want al uw spullen zijn al geladen. De meeste klanten zijn bij ons niet meer dan 15 minuten bezig!

© Copyright Lobouw 2024 - Realisatie Studio Carpe Diem