OVER LOBOUW

Familiebedrijf
Arie Lodder richtte in 1983 samen met een compagnon zijn eigen bedrijf in afbouwmaterialen op. Zijn vader ging in de onderneming meewerken, dus de keuze voor de naam Lobouw was snel gemaakt. Het werd een groots avontuur waar de hele familie uiteindelijk bij betrokken raakte. Moeder boog zich over de administratie, zoon Henri werkte na schooltijd al mee in de winkel en dochter Yvonne raakte geïnteresseerd in de verkoop van sanitair en tegels. In 1993 wordt Van Dijk Tegel opgericht en gevestigd in het pand naast Lobouw in Dordrecht.

Groei
De jaren ’80 waren economisch niet gemakkelijk, maar toch was Lobouw heel succesvol. Het bedrijf groeide als kool en ook die groei wist de familie Lodder te overleven. Zodra Henri de dienstplicht en zijn opleiding voltooid had, ging hij voltijd werken bij Lobouw. Zo zijn er drie generaties Lodder tegelijk werkzaam bij Lobouw!

De volgende generatie
In 2001 werden Henri en Yvonne Lodder de trotse eigenaren van zowel Lobouw als Van Dijk Tegel. Toch wel handig dat beide ondernemingen naast elkaar gevestigd zijn…
De groei van het bedrijf gaat onvermoeid door en in 2011 opent Lobouw een tweede vestiging, in Bergen op Zoom. Ook daar kan de vakman terecht in de overdekte afhaalstraat die zo typisch is voor Lobouw.

Nat én droog
Inmiddels heeft Lobouw naam en faam verworven in het leveren van hoogwaardige materialen voor natte afbouw. Maar vergeet niet dat Lobouw net zo goed thuis is in de droge afbouw en de ruwbouw! Vraag gerust onze vakmensen om advies, want Lobouw heeft vakkennis, ervaring en service tot de belangrijkste speerpunten gemaakt. Bel of e-mail ons gerust, of beter nog: kom langs bij onze winkel in Dordrecht of Bergen op Zoom! De koffie staat voor u klaar.

© Copyright Lobouw 2024 - Realisatie Studio Carpe Diem