Infobalie, showroom of afhaalstraat?

Ik wil graag advies
Bent u nieuw bij Lobouw? Wilt u eerst weten welke materialen, gereedschappen of machines het meest geschikt zijn? Hoe werkt dat met betalen op rekening? Bij de informatiebalie in onze winkel vindt u deskundige mensen die u van goed advies voorzien. Heeft u een technische vraag, een vraag over logistiek of juist eentje over de administratie? Er is bij Lobouw altijd iemand in de buurt die u heldere uitleg geeft.

Ik wil eerst producten bekijken
U overweegt bepaalde materialen te kopen, maar u wilt eerst wel eens zien hoe die er op de muur, het plafond of de vloer uit zien? Neem een kijkje in onze showroom, waar wij de nieuwste materialen en technieken voor u hebben uitgestald. Natuurlijk krijgt u van ons gedegen advies en een duidelijke uitleg over de toepassing van de materialen. Wij helpen u ook graag met het berekenen van de juiste hoeveelheden voor uw toepassing en de keuze voor het goede gereedschap. Overigens kunt u de ongeopende en onbeschadigde voorraadartikelen die u overheeft, altijd bij ons terugbrengen. En ja, het retourneren van spullen gaat bij ons net zo snel als de aanschaf ervan!

Ik wil snel mijn spullen inladen
Heeft u uw boodschappenlijstje al compleet? Wij snappen heel goed dat u snel en efficiënt uw spullen wilt inladen, zodat u zonder vertraging aan uw klus kunt beginnen. Meld u als eerste in onze winkel. Onze medewerkers adviseren u en maken voor u de afhaalbon voor materialen uit onze winkel en ons afhaalmagazijn. Op deze afhaalbon krijgt u een unieke inrijcode. Deze code geeft u toegang tot ons afhaalmagazijn. Dit is een overdekte drive-through waar u al uw spullen kunt inladen. U rijdt vervolgens richting de entree van het afhaalmagazijn en toetst de inrijcode in op de entreezuil. De roldeur opent en u kunt naar binnen rijden. U geeft de afhaalbon af aan één van onze medewerkers en laadt samen de materialen zoals vermeld op de afhaalbon. Het grote voordeel: u hoeft maar één keer te sjouwen en u krijgt daar nog hulp bij ook. U staat snel weer buiten en u kunt meteen wegrijden. De meeste klanten zijn bij ons niet meer dan 15 minuten bezig!

Vooraf verf bestellen
Als u al weet welke kleuren u nodig heeft voor uw verf, kunt u ons van tevoren even bellen. Terwijl u naar ons toe rijdt, treffen wij vast de voorbereidingen.

Koffie!
Moet u even wachten op de verfmenger of heeft u gewoon trek in een bakje koffie? In onze gezellige koffiehoek staat hij vers voor u klaar en er is altijd wel iemand in de buurt om een praatje mee te maken.

Oh ja. Wij zijn om 06.00 uur ’s morgens al open. Zo bent u altijd op tijd bij uw klus.

© Copyright Lobouw 2024 - Realisatie Studio Carpe Diem