• Onze producten

In de voorraad van Lobouw vindt u alle materialen die u nodig heeft voor natte afbouw, droge afbouw, ruwbouw, logistiek en machinetechniek. Heeft u een vraag of staat het materiaal dat u zoekt er niet bij? Bel of e-mail ons gerust! Wij helpen u graag verder.

Wilt u zeker zijn dat wij uw producten in huis hebben? Bel ons even. Wij kijken het graag voor u na.

Klein maar fijn
Bij Lobouw kunt u terecht voor al die kleine maar o zo handige dingen die u nodig heeft om uw werk goed en veilig te kunnen doen, zoals handgereedschap, speciekuipen en bouwemmers, klimmaterieel, tegelzettersartikelen, werkkleding en werkschoenen, veiligheidsbrillen, bouwhelmen en gehoorbescherming.

Natte afbouw

Dit zijn stukadoorsmaterialen als gips, kalk, leem, pleister en spuitpleister. Ze zijn duurzaam, decoratief en in veel kleuren af te werken. Lobouw biedt u alle stukadoorsmaterialen uit voorraad, inclusief de nodige profielen en voorstrijkmiddelen. Ook bitumenemulsies en sneldrogende reparatiemortels hebben wij op voorraad. Heeft u grote hoeveelheden nodig? Lobouw kan uw materialen ook in een silo leveren. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Droge afbouw

Denk hierbij aan allerhande plaatmateriaal: gipsplaten, cementgebonden platen, plafondplaten, hardschuim platen en isolatiematerialen, inclusief de metalstud profielen, het achterhout en de rachels die u daarvoor nodig heeft. Uw massieve (gipsen) wand kunt u met Lobouw eveneens maken, want wij leveren gipsblokken, cellenbetonblokken en de benodigde hulpproducten. Voor een elegante afwerking kunt u kiezen uit een breed assortiment ornamenten en sierlijsten.

Ruwbouw

Hieronder valt alles wat nodig is voor de bouw van vloeren, muren, plafonds en dak. Denk aan dakpannen, lateien, gevelstenen, hout en plaatmateriaal, isolatiematerialen, vorsthaken, metselspecies, wapeningsstaal en aanverwante artikelen.

Schilderwerk

U kunt bij Lobouw terecht voor een optimale afwerking met bouwverven, muurverven, lakken en beitsen in elke gewenste kleur. In onze voorraad vindt u professionele verven en lakken, muurverven, behang, industriële verven, reparatiemiddelen, vloercoatings en de gereedschappen die u daarvoor nodig hebt. Vraag gerust om advies voor gebruik van de juiste materialen en het juiste gereedschap.

Logisitiek

Natuurlijk kunt u bij Lobouw heel gemakkelijk uw spullen inladen in onze afhaalstraat. Als u echter iets meer nodig heeft dan in uw bus of aanhanger past, kunnen wij uw bestelling – in heel Nederland! – afleveren op uw bedrijfs- of werklocatie. Wij beschikken over eigen transport en eigen chauffeurs. Waar nodig nemen we een kraan mee voor levering in een tuin of over een muur.

Machinetechniek

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Niet uit gemakzucht, maar voor uw eigen gezondheid is het verstandig materialen zoveel mogelijk machinaal te verwerken. Zo kunt u meer werk doen in minder tijd en met minder mensen. En u gaat zelf wat langer mee!

Knauf service dealer

Lobouw is door Knauf gecertificeerd als Servicedealer voor Knauf machinetechniek. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, verkoop, onderhoud, service, keuringen en verhuur van Knauf machines. Onze servicemonteurs zijn door Knauf opgeleid en hebben een volledig uitgeruste werkplaats en servicebus tot hun beschikking.

Service en onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud is het behoud van uw machines en elektrische gereedschappen. Ook daarvoor kunt u bij Lobouw terecht. Machines die verhuurd zijn geweest, geven wij eerst een grondige controle en een onderhoudsbeurt. Zo bent u bij de huur van onze machines altijd verzekerd van een goed werkend apparaat.

© Copyright Lobouw 2024 - Realisatie Studio Carpe Diem